Apparaten en accessoires
350 g sjalot kleuren
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
45 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
24 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soubisesaus
Brak ocen
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Abrikozen ketchup
Brak ocen
400-500 g ui karameliseren
50 min
200 g ui kleuren
25 min
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min